Projecten van Wepro

 • Software ontwikkeling voor Rubber Tired Gantry-kranen

  Software ontwikkeling voor Rubber Tired Gantry-kranen

  Of het nu om scheepswerven, terminals, staalfabrieken of elektriciteitscentrales gaat, de oplossingen van Siemens Cranes helpen wereldwijd een betrouwbare, energie-efficiënte kraanbediening te garanderen. Wepro ondersteunt Siemens middels de inzet van zijn medewerker Hervé bij de PLC software ontwikkeling voor een RTG-kraan.

 • Ieder1: Ondersteuning op het gebied van projectleiding

  Ieder1: Ondersteuning op het gebied van projectleiding

  Woonbedrijf Ieder1 zocht een ervaren projectleider uit de installatiebranche, die de contracten kon beheren. Ard Hengeveld, Manager Onderhoud vond de juiste oplossing bij Wepro. Hij is bijzonder tevreden over de samenwerking.

 • Vetipak, een van grootste Europese co-packers

  Vetipak, een van grootste Europese co-packers

  Vetipak wilde een vooronderzoek laten doen naar een nieuwe verpakkingslijn die binnenkort wordt geplaatst. Via ingenieursbureau Wepro vond Frank van der Heijden, Hoofd Technische Dienst bij dit bedrijf snel de oplossing. We vroegen hem naar zijn ervaringen.

 • Samen werken aan waterbeheersing in Nieuwegein

  Samen werken aan waterbeheersing in Nieuwegein

  Projectcollega’s Sander en Danny werken via Wepro samen bij Agidens aan het deursysteem van de Prinses Beatrixsluis in het Lekkanaal bij Nieuwegein. Sander als Software Engineer en Danny als Hardware Engineer. Wij zochten hen op hun werkplek op en vroegen naar hun ervaringen en bevindingen.

 • Projectmanagement | Upstream voor nieuwbouw van Menger 8

  Projectmanagement | Upstream voor nieuwbouw van Menger 8

  Met de productie-uitbreiding van het productiepark met Menger 8 richt Apollo Vredestein zich op rubbermengsels van de toekomst, bedoeld voor het Ultra High Performance – bandensegment. Sportauto’s die het uiterste vragen van een band, zoals Porsche 911, Lamborghini Gallordo en Audi R8.

Pagina 1 van 2