(In)formele bijeenkomsten

Naast hard werken en ontwikkelen, vinden wij sfeer en gezelligheid minstens zo belangrijk! Wij staan dan ook bekend om onze gave personeelsfeesten. Elke regio heeft een eigen feestcommissie (FeCo) bestaande uit circa vijf creatieve Wepro-collega's, die het leuk vinden om activiteiten voor hun collega's te bedenken en te organiseren.

De feestcommissies organiseren elk jaar diverse activiteiten met het doel om de onderlinge contacten tussen collega’s te versterken in een informele en ongedwongen sfeer.

Maar liefst 4 keer per jaar wordt er lokaal een feestavond georganiseerd. Denk hierbij aan een 1-uurs kartrace inclusief kwalificatie of een avondje paintballen met als afsluiting een overheerlijke barbecue. Naast de personeelsfeesten kennen we ook personeelsborrels of rondleidingen op projecten bij onze opdrachtgevers. Kortom, allemaal activiteiten waarbij teambuilding, kennisdeling en collega's leren kennen centraal staan. En volledig in lijn met onze kernwaarden commitment en wederkerigheid. 

Daarnaast organiseren we ook een aantal landelijke activiteiten op een centrale locatie voor alle collega’s. Voorbeelden van landelijke activiteiten zijn de lancering van onze nieuwe huisstijl bij Radio Kootwijk of een dag naar de legendarische Nürburgring (Nordschleife) met een enthousiaste groep Wepro "petrol heads".


Dirtkarting Regio Noord

Dirtkart-Assen-Feco.jpg

Nürburgring Nordschleife

nurburg race.JPG