Als engineer weet jij als geen ander dat een donut niet vanzelf in de schappen van de winkel ligt en een zeiljacht niet zomaar in de haven van Monaco dobbert. Wat voor de meeste mensen vanzelfsprekend is, is voor jou een technisch spektakel.

Werken bij Wepro betekent werken aan slimme technische oplossingen die ertoe doen.
Word jij onze nieuwe mechanical engineer in Deventer of Hengelo

Bekijk de vacatures   Solliciteer direct!    Neem contact op met Elien

Daarom Wepro

  • Afwisselende en uitdagende projecten mét zekerheid;
  • Werkgever met oog voor jou;
  • Groei met ons mee naar grote hoogte;
  • Kennissessies en vakgroepoverleggen;
  • Opleidingen in de Wepro Academy
  • De beste specialisten onder een dak.

Groei met ons mee

Door veel aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling en je vrijheid te geven, kun jij doen waar je hart ligt. Je krijgt alle ruimte om samen met ons, jouw ambities waar te maken. Samen met je collega’s volg je meerdere kennissessies per jaar. Ook volg je opleidingen en trainingen op maat, zodat jij altijd over de meest actuele vakkennis beschikt.

Werktuigbouwkunde bij Wepro

Met jouw expertise richt jij je op alles wat te maken heeft met mechanical engineering. Bij Wepro is die expertise inzetbaar binnen een groot aantal industrieën en sectoren. Jij en jouw toekomstige collega’s leveren bij Wepro expertise binnen onder meer de volgende disciplines:

iconCampaignDisciplines01 iconCampaignDisciplines02 iconCampaignDisciplines03 iconCampaignDisciplines04 iconCampaignDisciplines05 iconCampaignDisciplines06
Werkvoorbereiding (Lead) Engineering Projectmanagement Project Engineering Quality Engineering Process Engineering

Projecten

Ruim 300 relaties kunnen straks rekenen op jouw deskundigheid en projectmatige ondersteuning.
Samen met 420 gedreven potentiële collega’s ondersteun jij onze klanten.

Benieuwd waar je bij Wepro aan kan werken? Bekijk onze projecten.

Ondersteuning Europastry bij realisatie tweede donut lijn van 1200 m2

vbImgCampaignProjecten02

De werkzaamheden van Wepro omvatten de werkvoorbereiding op Werktuigbouwkundig en Elektrotechnisch gebied ter ondersteuning van de projectleider. Lees verder

Ondersteuning Royal Huisman bij realisatie 81m lange superjacht

vbImgCampaignProjecten01

Wepro ondersteunt Royal Huisman momenteel met meerdere engineers welke ondersteuning bieden aan een zeiljacht van maar liefst 81 meter! Lees verder

vbImgCampaignVacancy.jpg

Vacature Mechanical Engineer, Regio Oost

Een bijzondere bijdrage leveren aan een groot geheel. Dat is jouw kracht en passie als engineer. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en afwisselende uitdagingen mét zekerheid? Wepro verwelkomt je graag als nieuwe collega!

Hengelo

Deventer

Onze opdrachtgevers

Wij bieden jou uitdagend werk bij gerenommeerde opdrachtgevers. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staat daarbij voorop, we vinden altijd de juiste opdracht die bij jou past. Bij ons vind je afwisseling doordat je kunt werken aan uiteenlopende projecten: krachtig, coöperatief en anticiperend.