BIM / Revit Modelleur

 • Standplaats Regio Hengelo
 • Dienstverband Vast/Tijdelijk
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Vakgebied Installatietechniek E

Over de functie

Binnen jouw project vorm jij de verbindende schakel. Naast het modelleren en toetsen van ontwerpen op criteria als kwaliteit, haalbaarheid en toepasbaarheid, werk je hands-on mee aan het uitbouwen van de Revit bibliotheek. Omdat niet elke opdrachtgever dezelfde werkwijze heeft, dien je, je zelf makkelijk te kunnen aanpassen naar de manier waarop er binnen de projecten gewerkt wordt bij de opdrachtgever. Daarnaast onderhoud je proactief contacten met onder meer projectcollega’s, architecten en leveranciers. Op deze manier bewaak jij de integrale samenwerking tussen de diverse disciplines. Dit maakt dat jij zowel technisch als projectmatig een onmisbare rol vervult binnen onze projecten, en de successen die hieruit voortvloeien. Zo draag jij op jouw unieke wijze bij aan het onderscheidend vermogen van onze klanten. En zeg nu eerlijk, dat wil toch iedere engineer met ambitie? Bij ons kan dit!

Wat neem je mee?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij als nieuwe collega het volgende in jou:

 • je beschikt over afgeronde MBO opleiding in de richting Installatietechniek mét enkele jaren relevante ervaring (werkervaring als monteur in het vakgebied is ook steeds meer waar opdrachtgevers naar vragen, een modelleur moet kunnen denken als monteur);
 • naast het beheersen van Revit heb je ook kennis van Stabicad of de Cadac werkmethodiek, daarnaast kun je ook overweg met clashprogramma’s zoals Navisworks Manage of Solibri, je heb dus in jouw vakgebied de nodige Revit gerelateerde cursussen gevolgd. Of bent bereid om deze te gaan volgen.
 • een HBO diploma in de richting installatietechniek is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Wij kijken namelijk verder (opdrachtgevers vragen wel steeds meer naar HBO werk- en denkniveau!);
 • je hebt tenminste 2 jaar ervaring binnen de installatietechniek in een soortgelijke functie;
 • je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en toetsen van modellen op kwaliteit, haalbaarheid en toepasbaarheid;
 • de I in BIM staat voor informatie, de modellen die je opbouwt dien je op zodanige wijze te modelleren dat informatie gemakkelijk eruit is te halen en uiteraard voor hergebruik is toe te passen;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk; 
 • ambitie; je bent leergierig en hebt de drive om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied, regelmatig bijscholen en het volgen van update cursussen hoort hier natuurlijk ook bij;
 • wekelijks clashen van je eigen aspect-model binnen Revit en de andere aspect-modellen is voor jouw een gewone zaak.
 • Basiskennis van de andere installatietechnische disciplines waar je mee moet samenwerken/clashen is zeker een pre.

Over ons

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

We vragen een hoop van jou. En daar staat natuurlijk een gepaste beloning tegenover! Wij bieden je een veelzijdige baan waarin je jouw creatieve ideeën en initiatieven kunt vertalen in nieuwe innovatieve oplossingen als antwoord op de technische klantvragen van morgen.

Naast een inspirerende en fijne werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen op een pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, deelname aan onze pensioenregeling én ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden wij jou uitdagend werk bij gerenommeerde opdrachtgevers. Bij ons vind je afwisseling doordat je kunt werken aan uiteenlopende projecten, mét de zekerheid van Wepro als goed georganiseerde en vaste werkgever op de achtergrond.  

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing. Dit maakt ons onderscheidend in de markt, wat maakt dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden. 

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter kunt leren kennen binnen een informele setting. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking.  

Deel via social media: