Werkvoorbereider Installatietechniek

 • Standplaats Regio Aalten
 • Dienstverband Vast/Tijdelijk
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Vakgebied Installatietechniek W

Over de functie

Als werkvoorbereider installatietechniek bij Wepro word jij verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden voor het realiseren van werktuigbouwkundige installaties binnen onze projecten. Jij bent de rechterhand van de projectleider en draagt door jouw proactieve en collegiale instelling bij aan een soepel verloop van de diverse fasen. Je ontwerpt installaties ten behoeve van gebouwgebonden installaties, om deze vervolgens ook uit te werken in nauwkeurige calculaties en offertes. Je bestelt de juiste materialen en voert contacten met leveranciers en monteurs op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning. 

Dankzij jouw inzet kennen onze projecten een vliegende start en een soepel verloop. Jouw werk is bepalend voor het verder projectverloop, de samenwerking tussen teamleden en onderaannemers en daarmee de uiteindelijke kwaliteit. Zo lever jij altijd een wezenlijke bijdrage aan uitdagende projecten en bouw je mee aan het onderscheidend vermogen en succes van zowel onze opdrachtgevers als Wepro.

Wat neem je mee?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij het volgende in onze nieuwe collega:

 • je beschikt over een MIT-diploma of een MTS-diploma Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering (of hoger);
 • met extra gevolgde aanvullende cursussen of opleidingen in de richting installatietechniek heb jij een extra streepje voor; 
 • tenminste 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • je bent bedreven in het structureren en organiseren van zaken; het nauwkeurig regelen van zaken zit in jouw DNA;
 • zorgvuldigheid is jouw tweede natuur: je weet hoe belangrijk nauwkeurigheid is in jouw functie en handelt hier ook naar;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je bent leergierig en hebt de drive en ambitie om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.

Over ons

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen op een pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, deelname aan onze pensioenregeling én zéér ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden wij jou uitdagend werk bij gerenommeerde klanten. Bij ons vind je afwisseling doordat wij jou de kans bieden te werken aan uiteenlopende projecten, mét de zekerheid van Wepro als goed georganiseerde, vaste werkgever op de achtergrond. Bij ons staat de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling. Dit maakt ons onderscheidend in de markt, waardoor technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden. En dit zorgt ervoor dat wij iedere dag weer een stukje beter worden. Want groeien doe je samen. 

Bij Wepro zijn wij ervan overtuigd dat onze mensen hét verschil maken. Daarom zorgen wij goed voor jou met persoonlijke aandacht voor jouw werkgeluk, ambities en leerdoelen. Daarnaast organiseren wij regelmatig diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies zodat je jouw collega’s nog beter kunt leren kennen en in een ontspannen setting kennis kunt uitwisselen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van engineering. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking en snappen wat jij nodig hebt om alles uit jezelf te kunnen halen.

Deel via social media: