Recruitment en Communicatie Coördinator

 • Standplaats Regio Zwolle
 • Dienstverband Vast/Tijdelijk
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Vakgebied Technisch Commercieel

Over de functie

Als Recruitment & Communicatie Coördinator laat jij je niet uit het veld slaan door soms lastig in te vullen functies. Sterker nog, deze halen het beste in jou naar boven! Met jouw creatieve en doortastende aanpak behoud jij overzicht en weet je keer op keer die ene speld in de hooiberg te vinden. En lukt dit een keer niet? Dan adviseer je actief andere mogelijkheden en pas je deze toe. (opm: dus niet anders of meer doen, maar wellicht ook een geheel andere oplossing kiezen, bijvoorbeeld door de functie op een andere wijze in te vullen, etc.)

Opgeven zit niet in jouw DNA. Doordat jij precies begrijpt welke vakinhoudelijke kennis en persoonlijke eigenschappen een potentiële collega nodig heeft om bij Wepro aan de slag te gaan, weet jij exact de juiste vragen te stellen tijdens de wervingsprocedure en de daaropvolgende kennismakingsgesprekken met de door jou geworven specialisten.Als Recruitment & Communicatie Coördinator ben je verantwoordelijk voor het recruitmentproces in jouw regio. Hierin word je ondersteund door onze landelijke afdeling Recruitment. Samen met jouw manager en R&CC collega’s uit de andere regio’s overleg je wekelijks over de laatste ontwikkelingen en prognoses. Daarbij wisselen jullie kennis en ervaringen uit om elkaar zo optimaal te laten profiteren van de ervaringen die jullie hebben opgedaan.

Daarnaast ben jij degene die het beleid bepaalt op het gebied van huidige en toekomstige sollicitatiekanalen. Jij volgt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment en past deze toe. Je bent de spil in de samenwerking met technische hogescholen, universiteiten en studieverenigingen in jouw regio. Ook organiseer jij onder meer beurzen, events en bedrijvendagen. 

Wat neem je mee?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij in onze nieuwe collega het volgende:

 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en toe aan een volgende stap in jouw carrière;
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting P&O of Communicatie;
 • Een aantal jaren relevante ervaring binnen een commercieel/technische organisatie.

Over ons

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen:

 • op een auto, laptop en smartphone van de zaak;
 • een pakket met aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • deelname aan onze pensioenregeling;
 • meer dan 420 enthousiaste collega’s waarmee je samen bouwt aan succes;
 • alle ruimte en aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun jij jouw collega’s nóg beter leren kennen binnen een ontspannen en informele setting. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking! 

Deel via social media: