Tekenaar/Engineer Installatietechniek

 • Standplaats Regio Eindhoven
 • Dienstverband Vast/Tijdelijk
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Vakgebied Installatietechniek W

Over de functie

Als Tekenaar/Engineer speel jij een belangrijke rol binnen de projecten die wij uitvoeren op het gebied van gebouwgebonden installaties van zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige oplossingen. Binnen jouw projecten draagt jij met trots en vertrouwen de technische verantwoordelijkheid. Dit doe je door jouw procesmatige kracht te combineren met technische expertise en ervaring. 

Samen met jouw projectteam borg je de technische kwaliteit binnen het project. Dit doe je onder meer door het uitwerken van het programma van eisen en het actief deelnemen aan project-teamoverleggen. Jij houdt overzicht en coördineert waar nodig detailwerkzaamheden. Je  berekent, analyseert en interpreteert je projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak en risico’s. Daarnaast voer je zelfstandig berekeningen uit van installaties en adviseer je proactief over uiteenlopende technische vraagstukken. Hierdoor lever jij iedere dag opnieuw jouw unieke meerwaarde aan het succes en technisch onderscheidend vermogen van onze klanten én Wepro!

Wat neem je mee?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij in onze nieuwe collega het volgende:

 • je beschikt minimaal over een MBO-diploma Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
 • je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt tenminste 2 jaar ervaring binnen in een soortgelijke functie binnen de installatietechniek;
 • ervaring met AutoCAD, aangevuld met StabiCAD en/ of Nordined of REVIT MEP;
 • heb je ervaring met technisch tekenen? Dan heb je een éxtra streepje voor;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je bent leergierig en hebt de drive en ambitie om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak;
 • je werkt resultaat gericht. Dit doe je met een oplossingsgerichte instelling met een gezonde dosis zelfvertrouwen;
 • kennis van, of affiniteit met, beveiligingstechniek is een pré.

Over ons

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen op een pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, deelname aan onze pensioenregeling én ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden wij jou uitdagend werk bij gerenommeerde opdrachtgevers. Bij ons vind je afwisseling doordat je kunt werken aan uiteenlopende projecten, mét de zekerheid van Wepro als goed georganiseerde en vaste werkgever op de achtergrond. 

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing. Dit maakt ons onderscheidend in de markt, wat maakt dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden. 

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter kunt leren kennen binnen een informele setting. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking.  

Deel via social media: