Afstudeerstage | Werktuigbouwkunde

  • Standplaats Meppel
  • Dienstverband Vast/Tijdelijk
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Vakgebied Werktuigbouwkunde

Over de functie

Wepro wil in samenwerking met afstudeerders een tastbaar product bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Dit product zal worden gepresenteerd op o.a. bedrijvendagen, beurzen en open dagen. 
Vanuit hier is het idee ontstaan om een koffiezetapparaat te ontwikkelen in de vorm van een minifabriek. Heb jij aanvullende ideeën of zie jij dit project als jouw ideale afstudeerproject? Dan komen we graag in contact. 

Om de 'fabriek' te ontwikkelen moet er worden gedacht aan een aantal silo's met daarin koffiebonen, een transportsysteem en een zone waarin de koffie wordt gemalen en geproduceerd. Er is een PvE opgesteld waaruit een ontwerp dient te worden opgesteld, vervolgens moet dit worden uitgewerkt tot een prototype. 

Wat neem je mee?

  • Studerende aan de opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Innovatief en creatief;
  • Zelfstandig.

Over ons

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op de volgende manier: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive. Bij Wepro werken echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze collega’s centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Bij ons krijg je volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan voorop.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende afstudeerstage met genoeg begeleiding. Niet alleen op technisch vlak maar ook op het gebied van soft skills, presentatievaardigheden en professionalisering ondersteunen wij. We vragen hoge kwaliteit, maar leveren dit ook.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Bongers - 06 13 11 62 31 - abongers@wepro.nl

Deel via social media: